Sporza lanceert nieuwe podcast Wielerclub Wattage

Sporza lanceert nieuwe podcast Wielerclub Wattage

Met Ruben Van Gucht, Tom Boonen, Jan Bakelants en Dirk De Wolf - vanaf donderdag 2 maart

27 februari 2023 - Het klassieke wielervoorjaar is vorig weekend met een knal begonnen. Drie mooie wedstrijden, drie straffe winnaars. En er is nog veel meer koers op komst. Van de Strade Bianche volgende zaterdag tot Luik-Bastenaken-Luik op zondag 23 april. Twee maanden koersplezier waar heel wat over te vertellen valt.

En dat doet Sporza vanaf donderdag 2 maart in de gloednieuwe podcast Wielerclub Wattage. De wielerclub in kwestie is opgericht door Ruben Van Gucht en telt naast hemzelf drie vaste leden: Tom Boonen, Jan Bakelants en Dirk De Wolf. Drie vaten vol koersverhalen, drie ex-renners met een hart voor de koers en een eigenzinnige mening over hun sport. Negen weken lang duiken ze in de wieleractualiteit, blikken ze terug op de afgelopen koersen en kijken ze vooruit naar wat nog komen gaat.

De podcast wordt telkens op woensdagavond opgenomen met een live publiek in De Hoorn in Leuven. Van woensdag 1 maart tot ​ woensdag 26 april.
​Wie er graag bij wil zijn, kan zich inschrijven via Sporza.be.

De podcast is te beluisteren op VRT MAX, vanaf donderdagochtend 2 maart om 6 uur.

Maar je kan Wielerclub Wattage ook bekijken:

  • op VRT MAX vanaf donderdagochtend 2 maart om 6 uur
  • op Canvas op vrijdag in de vooravond én na de film, vanaf 3 maart

Meer over het wielervoorjaar bij Sporza vind je hier.

Story image

Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Sporza

 

 

Over Sporza

Sporza is het aanbodsmerk voor sport van de VRT. Sporza brengt op een onpartijdige, onafhankelijke en betrouwbare manier sportnieuws, -verslaggeving en –duiding, zowel voor  gedreven sportfans als voor gelegenheidsliefhebbers. Sporza zet ook in op sportbeleving. Het maakt van populaire sporten sociale gebeurtenissen en helpt het publiek minder populaire sporten te ontdekken en waarderen. Sporza verzorgt een gedifferentieerd en multimediaal sportaanbod via de kanalen van de andere aanbodsmerken van de VRT, zijn eigen mediaplatformen en sociale media.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Sporza
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos