Skip to Content

Sporza brengt opnieuw Belgisch eersteklassevoetbal

Voor kijker, luisteraar en surfer

Op vrijdag 25 juli gaat de Belgische eersteklassecompetitie weer van start. Vanaf die dag zit u het hele voetbalseizoen lang goed bij Sporza. U geniet er van de wedstrijdverslagen en van de belangrijkste wedstrijdbeelden.

Sporza.be

De Sporza-redactie volgt elke wedstrijd op de voet. U vindt bij ons niet alleen de tussenstanden, doelpuntenmakers, gele kaarten en rode kaarten. Elke wedstrijd wordt live gevolgd door een team van ervaren redacteurs.

Luttele seconden na een actie op het veld leest u er alles over in het Match Center van Sporza.be. U krijgt er ook de leukste tweets en weetjes voorgeschoteld. En uiteraard wordt het speeldagoverzicht en het klassement snel en accuraat bijgewerkt.

Maar er is meer. Voortaan zullen de hoogtepunten van alle wedstrijden op Sporza.be te zien zijn. Elke matchdag vindt u vanaf 23 uur op Sporza.be alle doelpunten en de mooiste acties van de dag.

Op pc, tablet of smartphone: Sporza is altijd en overal bereikbaar, via www.sporza.be, via de mobiele website m.sporza.be of via de Sporza-app. Die gidst u heel gericht naar de plaats van de actie. De Sporza-app is downloadbaar op tablets en smartphones, zowel voor Apple als voor Android.

Extra Time (ook online)

Op maandagavond is er zoals altijd het voetbalmagazine Extra time. Vanaf 4 augustus nodigen Frank Raes en Filip Joos spraakmakende gasten uit voor de talkshow Extra time om te discussiëren over de voetbalactualiteit. Elke maandag een garantie voor sterke televisie. De belangrijkste gesprekken, de leukste momenten kunt u herlezen en herbekijken op Sporza.be.

http://sporza.be/cm/sporza/extra/1.2031740

Radio

Sporza op Radio 1 brengt dit seizoen een verslag van elke wedstrijd in de Jupiler Pro League. De commentatoren zijn onder andere Peter Vandenbempt, Tom Boudeweel, Bert Sterckx en Eddy Snelders. Sporza is er vanaf nu op vrijdag van 20 uur tot 23 uur, op zaterdag van 18 uur tot 23 uur en op zondag van 14 uur tot 23 uur. 

Over Sporza

Sporza is het aanbodsmerk voor sport van de VRT. Sporza brengt op een onpartijdige, onafhankelijke en betrouwbare manier sportnieuws, -verslaggeving en –duiding, zowel voor  gedreven sportfans als voor gelegenheidsliefhebbers. Sporza zet ook in op sportbeleving. Het maakt van populaire sporten sociale gebeurtenissen en helpt het publiek minder populaire sporten te ontdekken en waarderen. Sporza verzorgt een gedifferentieerd en multimediaal sportaanbod via de kanalen van de andere aanbodsmerken van de VRT, zijn eigen mediaplatformen en sociale media.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Sporza
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos