Skip to Content

Renaat Schotte vervangt Michel Wuyts bij Tourstart

Michel Wuyts is momenteel door een stevige griep geveld en zal zaterdag bij de Tourstart nog geen commentaar kunnen leveren.

Renaat Schotte zal daarom de eerste ritten van commentaar voorzien. Van zodra Michel aan de beterhand is, neemt hij terug plaats in de commentaarcabine. José De Cauwer blijft op post naast Renaat en Michel.

Ronde van Frankrijk: vanaf zaterdag 5 juli in Sporza op Eén. Met zaterdag om 12.05 uur een rechtstreeks verslag van de eerste rit van de Ronde van Frankrijk: Leeds – Harrogate.

Over Sporza

Sporza is het aanbodsmerk voor sport van de VRT. Sporza brengt op een onpartijdige, onafhankelijke en betrouwbare manier sportnieuws, -verslaggeving en –duiding, zowel voor  gedreven sportfans als voor gelegenheidsliefhebbers. Sporza zet ook in op sportbeleving. Het maakt van populaire sporten sociale gebeurtenissen en helpt het publiek minder populaire sporten te ontdekken en waarderen. Sporza verzorgt een gedifferentieerd en multimediaal sportaanbod via de kanalen van de andere aanbodsmerken van de VRT, zijn eigen mediaplatformen en sociale media.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Sporza
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos