Skip to Content
Mis niets van de Ronde van Italië met Sporza Giro

Mis niets van de Ronde van Italië met Sporza Giro

Vanaf zaterdag 8 mei om 19.40 uur op Canvas

Woensdag 5 mei 2021 – Het aftellen naar de Ronde van Italië is begonnen. Zaterdag wordt in Turijn de eerste grote ronde van het jaar op gang geschoten. Het belooft voor ons, Belgen, een beklijvende Giro te worden, want de verwachtingen richting Evenepoel, Merlier, De Gendt en co liggen hoog. Bij Sporza kan je de rittenkoers vanop de eerste rij volgen: Ruben Van Gucht maakt drie weken lang Sporza Giro met daarin alles wat je gezien en gehoord moet hebben: de beelden voor en achter de schermen, de interviews voor en na, met het beste uit de sociale media, beklijvende archieffragmenten én uiteraard met onze man in de Giro: Renaat Schotte.

Wie wint de 104de editie van de Ronde van Italië? Afspraak voor alle Girini van zaterdag 8 tot en met zondag 30 mei in Sporza Giro. Vaste afspraak van maandag tot en met zaterdag telkens om 19.40 uur op Canvas (herhaling op Eén, na Laat). Op zondag rond 22.40 uur op Eén.

Story image

Sporza Giro: vanaf zaterdag 8 mei tot en met zondag 30 mei. Van maandag tot en met zaterdag telkens om 19.40 uur op Canvas en na Laat op Eén. Op zondag rond 22.40 uur op Eén. Online te volgen via sporza.be en VRT NU.

Yasmine Van der Borght Communicatieverantwoordelijke Sporza

 

Over Sporza

Sporza is het aanbodsmerk voor sport van de VRT. Sporza brengt op een onpartijdige, onafhankelijke en betrouwbare manier sportnieuws, -verslaggeving en –duiding, zowel voor  gedreven sportfans als voor gelegenheidsliefhebbers. Sporza zet ook in op sportbeleving. Het maakt van populaire sporten sociale gebeurtenissen en helpt het publiek minder populaire sporten te ontdekken en waarderen. Sporza verzorgt een gedifferentieerd en multimediaal sportaanbod via de kanalen van de andere aanbodsmerken van de VRT, zijn eigen mediaplatformen en sociale media.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
anne.stroobants@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Sporza
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos