Astrid Demeure vanaf 22 februari sportanker in VRT NWS Journaal

Astrid Demeure vanaf 22 februari sportanker in VRT NWS Journaal

21 februari 2024 - Astrid Demeure maakte vanaf januari de overstap van MNM naar Sporza en start morgen als sportanker in VRT NWS Journaal. Daarnaast is ze ook één van de hosts van de Sporza-podcast Daily.

Astrid is al sinds 2020 gedeeltelijk aan de slag bij Sporza, onder andere als verslaggever in de podcast Fichebak en als presentator bij Sporza Radio.

Astrid Demeure: Ik heb gedroomd dat ik onverwacht het sportnieuws moest brengen van thuis, in peignoir met mijn bril op. Ook Jacotte Brokken liep plots rond in mijn living. Om maar te zeggen: het houdt me bezig. Het is een pittige omschakeling, maar ik geniet ervan om me te kunnen onderdompelen in de Sporza-wereld. En ook de collega's hebben me meer dan welkom geheten op hun redactie. Nu is het vooral als een klein kind uitkijken naar dat eerste journaal. Maar: klaar voor!

Astrid Demeure versterkt het team van de VRT NWS sportankers naast Catherine Van Eylen, Tess Elst, Eddy Demarez, Maarten Vangramberen en Ruben Van Gucht.

VRT NWS sportankers © VRT - Milo Weiler
VRT NWS sportankers © VRT - Milo Weiler

 

Astrid zal op een later tijdstip ad hoc ingaan op interviewaanvragen.

Anne Stroobants Communicatieverantwoordelijke Sporza

 

 

 

 

 

 

 

Over Sporza

Sporza is het aanbodsmerk voor sport van de VRT. Sporza brengt op een onpartijdige, onafhankelijke en betrouwbare manier sportnieuws, -verslaggeving en –duiding, zowel voor  gedreven sportfans als voor gelegenheidsliefhebbers. Sporza zet ook in op sportbeleving. Het maakt van populaire sporten sociale gebeurtenissen en helpt het publiek minder populaire sporten te ontdekken en waarderen. Sporza verzorgt een gedifferentieerd en multimediaal sportaanbod via de kanalen van de andere aanbodsmerken van de VRT, zijn eigen mediaplatformen en sociale media.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Anne Stroobants
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Sporza
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos